Oportunitate pentru studenți: Dezvoltăți abilitățile de negociere, participând la Modelul OSCE


Oportunitate pentru studenți modelul osce

Oportunitate pentru studenți // Anul acesta, Misiunea OSCE în Moldova organizează Modelul OSCE, a VII-a ediție, un joc de simulare care implică tinerii în soluționarea conflictelor, prin reproducerea activității Consiliului Permanent al OSCE în timpul unei situații de criză.

Participanții vor reprezenta un stat participant la OSCE și alți actori specifici care colaborează pentru soluționarea unei crize. În cadrul evenimentului de patru zile, participanții sunt instruiți pentru formarea abilităților de negociere și află despre activitatea OSCE.

Misiunea OSCE în Moldova caută 20 de studenți universitari motivați sau absolvenți recenți din Bălți, Chișinău, Comrat și Tiraspol, care doresc să devină diplomați pentru o zi.

Evenimentul se va desfășura în format virtual.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să trimiteți formularul de aplicare completat și CV-ul la ModelOSCE@osce.org, indicând „Model OSCE” în linia de subiect, până la 20 septembrie 2020.

Modelul OSCE are scopul de a consolida încrederea și îmbunătăți dialogul dintre tinerii de ambele maluri ale Nistrului, femei și bărbați.  

Aflați mai multe despre această oportunitate pentru studenți din nota de mai jos și citiți despre edițiile anterioare ale Modelului OSCE aici și aici.

Sursa: www.osce.org/ro/mission-to-moldova

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Job full-time // ASAP - digital team este în căutarea unui copywriter creativ
Next Multitasking - avantajos sau pierdere de timp? Tot ce trebuie să știi!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *