Oportunitate de voluntariat la Asociația Little People Moldova

Little People Moldova, voluntariat, instruiri

Foto simbol: socialwork.utexas.edu

Echipa de voluntari ai Asociației Little People Republica Moldova își mărește forțele. 

Asociația Little People a conceput un program de suport psihosocial care să răspundă la nevoile specifice copiilor și adolescenților cu cancer prin intermediul activităților de suport desfășurate de specialiști și voluntari ai asociației.

Voluntarii se implică în activitățile terapeutice cel puțin o dată pe săptămână între orele 15:00 – 17:00 sau 16:00 – 18:00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic. Activitățile terapeutice se desfășoară sub îndrumarea coordonatorului, în urma căruia se fac mici rapoarte de activitate în limba engleză.

Dacă ești interesat să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului într-o manieră structurată, expediază CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, la adresa de email: betti@thelittlepeople.ro până pe data de 08 Iulie.

Cei se vor înregistra vor fi contactați  și ulterior invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și supervizare a coordonatorului pe toată perioada desfășurării activităților, materialele de lucru fiind asigurate total de către asociație.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Întâlnire informală între jurnaliști și dezvoltatori IT: „Chatbot și Instant Articles – pentru o mai bună comunicare online”
Next Vino la o petrecere în stil mexican la următoarea ediție a Yard Sale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =