Chișinău Mini Maker Faire 2018 este în căutarea celor mai tehnologici voluntari

Chișinău Mini Maker Faire 2018, voluntari, atelier99, tekwill

Atelier99 este în căutarea celor mai tehnologici voluntari pentru Chișinău Mini Maker Faire. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie, de la 10:00 până la 18:00, la Centrul de excelență – Tekwill și FabLab Chișinău, str. Studenților 9/11.

Fiind voluntari la Chișinău Mini Maker Faire vei câștiga experiență în organizarea unui festival tehnologic, vei participa la construirea instalațiilor pentru eveniment și vei fi în inima tehnologiei din Chișinău în această toamnă.

Maker Faire este cel mai mare festival tehnologic internațional, unde creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cele învățate în cadrul unui iarmaroc atractiv pentru persoane de toate vârstele. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Pentru a deveni voluntar, completează formularul până pe 10 septembrie

Pentru o bună desfășurare a evenimentului avem nevoie de voluntari activi, proactivi și liberi pentru a își dedicata timpul său în ajutarea organizării evenimentului – 10 septembrie – 13 octombrie.

Dacă ai întrebări sau neclarități nu ezita să contactezi organizatorii la: hello@atelier99.org.

Previous Ediția a XVII-a ETHNO JAZZ Festival se va desfășura în patru orașe din țară
Next JOB// Participă în concurs pentru una dintre funcțiile vacante în cadrul Buffy cookies
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *