IPRE te invită să participi la Școala de Toamnă „Europenizarea dincolo de Proces”

Institutul pentru Politici și Reforme Europene, scoala de toamna, europenizarea dincolo de proces

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concursul pentru selectarea participanților la Școala de Toamnă „Europenizarea dincolo de Proces”. Aceasta va avea loc în perioada 2-4 noiembrie 2018 și va implica 30 de tineri activi de procesele și oportunitățile integrării europene.

Școala de Toamnă IPRE își propune să contribuie la aprofundarea cunoștințelor tinerilor cu privire la Uniunea Europeană, precum și rolul în contextul procesului de integrare europeană al Republicii Moldova. Evenimentul va include o serie de activități de instruire, paneluri de discuții cu Ambasadori ai UE, oficiali și experți specializați în domeniul relațiilor cu Uniunea Europeană. De asemenea, spre final de eveniment va avea loc o competiție de dezbateri pe subiectul Uniunii Europene și Acordului de Asociere RM-UE.

Pot participa tinerii activi din Republica Moldova, interesați de dezbateri, Uniunea Europeană și procesul de Integrare Europeană al Republicii Moldova. Costurile de participare (transport, cazare, alimentație) vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru a fi selectați, candidații sunt invitați să îndeplinească formularul de partipare online.

Termenul-limită – este 19 octombrie 2018, ora 23.59.

Pentru mai multe detalii cu privire la Școala de Toamnă și procedura de selecție contactează organizatorii la adresa: mariana.platon@ipre.md.

Școala de toamnă „Europenizarea dincolo de Proces” este organizată de Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), cu suportul financiar al Fundației Konrad Adenauer (KAS).

Previous Ai posibilitatea să participi la o instruire despre protecția datelor cu caracter personal
Next Vrei să-ți dezvolți identitatea personală? Înscrie-te și fii cea mai bună versiune a ta
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *