Oportunitate de învăţare. Citeşte mai multe despre „Cosmetica Coreeană”


oportunitate

Oportunitate de învăţare: îngrijirea și înfrumusețarea reprezintă o preocupare a femeilor din întreaga lume. De la curățarea și răsfățarea pielii, până la adoptarea unui ritual de îngrijire a tenului. Fiecare etapă de îngrijire necesită folosirea produselor destinate zonei tratate.

În ultimii ani, tot mai multe magazine care furnizează cosmetice promovează integrarea produselor coreene în rutina de îngrijire a tenului.

Tenul trebuie îngrijit pe toată durata anului, însă este mult mai sensibil în perioadele cheie ale anului: trecerea la aerul rece al toamnei și gerul din iarnă. În multe situații, pielea e mai uscată, pierzându-și din strălucire, fiind nevoie să folosești produse. Cele mai apreciate cosmetice coreene sunt de la brandurile: Missha, Erborian, Holika Holika, Mizon sau Steblanc.

Brandul de cosmetice coreene Missha folosește componente inovatoare – acizii din fructe, cărbunele sau extractele din plante marine. Este cunoscut, în mod special, pentru masca Missha Source Pure.

Produse cosmetice coreene Erborian combină cele mai noi tehnologii cu rețetele vechi, o oportunitate de a combina trecutul cu prezentul, iar secretele sunt bine păzite.

Brandul coreean Mizon este cunoscut datorită utilizării filtratului din secreții de melc, care stimulează mult regenerarea tenului și previne apariția ridurilor.

Holika Holika este un brand coreean de cosmetice pentru îngrijirea corpului și a pielii, și de cosmetică decorativă. Este cunoscut pentru exfoliantul din zahăr Holika Holika Pig Nose.

De ce trebuie să încercați cosmeticele coreene?

Asiaticii sunt renumiţi pentru grija acordată frumuseții, punând accent pe menținerea sănătății întregului organism. În ceea ce privește îngrijirea tenului, secretul asiaticelor constă în naturalețe. Au grijă ca tenul să fie hidratat, necesitatea de aplicare a machiajului fiind, mai apoi, redusă. Așadar, dacă în cultura europeană a cosmeticelor accentul se pune pe folosirea fardurilor și produselor cosmetice pentru acoperirea imperfecțiunilor, produsele coreene sunt utilizate cu scopul de a reduce utilizarea machiajului excesiv.

Totuși, care sunt beneficiile produselor coreene?

  • Sunt produse de calitate, comercializate la prețuri rezonabile;
  • Conțin ingrediente naturale speciale, multe dintre acestea regăsindu-se doar în zonele în care sunt produse;
  • Nu conțin parabeni;
  • Se adresează tuturor femeilor, având câte o gamă potrivită pentru nevoile individuale ale fiecărui tip de ten.

Produsele cosmetice coreene sunt diferite față de cele pe care le-ați folosit până în prezent, presupunând folosirea uleiurilor de față, serurilor faciale, fiole și măști, cum este spre exemplu, masca neagră. Printre ingrediente folosite se numără acizii din fructe, semințe de chia, extract de orez, cărbune, extract de melci, ginseng, lăpțișor de matcă, extracte din plante marine și alte ingrediente blânde, naturale, mixate prin tehnologii inovatoare.

Lasă un mesaj pe pagina Youth.md de facebook dacă ţi-a fost de folos această oportunitate de informare propusă mai sus!

Reporter: Proțap Erica

Previous Află povestea celei mai faimoase trupe de heavy metal: Metallica
Next Învață să coși o rochie în condiții de casă cu Couturier Academy
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *