Vizionează un spectacol muzical inedit organizat de Teatrul Copiilor !


theatre

Cine ? Teatrul Copiilor

Ce ? Spectacol muzical

Când ? 10 septembrie 2017, ora 14:00

Unde ? Bd. Renaşterii Naţionale 7, Circul

O scurtă descriere:

Arena Mare a Circului din Chișinău va fi luminată din nou. De această dată cei care vor aduce magia în clădirea mult uitată este Teatrul Copiilor.

Teatrul Copiilor prezintă un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare ,,Visul unei nopți de vară”. 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepţie va fi interpretată live de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului, Arena Mare a Circului din Chişinău va fi scăldată într-un show de lumini, creînd o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluţia captivantă a micilor actori deghizaţi în costume nemaipomenite.

Teatrul Copiilor este la a 4-a ediție, şi de această dată cu un spectacol deosebit, desfășurat în cadrul iniţiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară de formaţia Gândul Mâţei. Cu prilejul concertului aniversar de 20 de ani de la înfiinţarea trupei, Arena Mare a Circului din Chişinău a fost renovată pentru a putea găzdui evenimente culturale şi a susţine astfel relansarea spectacolelor de circ în această arenă.

Provocării de implicare în evenimentul din acest an al Teatrului Copiilor a răspuns Şcoala Republicană de Hipism şi Pentatlon Modern şi participanții îndrăgiţi ai emisiunii televizate „Wow Kids!”

Preţul biletelor: 50 lei

Biletele le puteţi procura online aici: https://iticket.md/event/teatrul-copiilor-lumineaza-circul

 

Sursă: https://iticket.md/event/teatrul-copiilor-lumineaza-circul

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la primul eveniment din cadrul proiectului BreakingMed
Next Aplică pentru bursa Chevening și deschide-ți orizonturile la oricare din universitățile de top din Marea Britanie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + five =