Clubul de carte publica.files v17 – „Fata de laborator” (Hope Jahren)


publica.files vă invită la o discuție între prietenii pasionați de non-ficțiune la o discuție virtuală cu oameni reali. Clubul de lectură bazat pe colecțiile editurii Publica a ajuns la a 17-a ediție: FATA DE LABORATOR, o carte scrisă de Hope Jahren și tradusă de Paul Slayer Grigoriu.

 „Hope Jahren a construit trei laboratoare în care a studiat arbori, flori, seminţe şi tipuri de sol. Fata de laborator, primul ei volum, este un tratat revelator despre viaţa plantelor, dar și o carte despre muncă, dragoste şi munţii care pot fi mutaţi din loc de acestea două puse laolaltă. Este o carte despre copilăria din Minnesota rurală, alături de o mamă neînduplecată şi un tată care o încuraja să se joace ore în şir în laboratoarele de la şcoala la care preda, despre cum şi-a găsit un refugiu în ştiinţă şi a învăţat munca de laborator făcută „şi cu inima, şi cu mâinile” şi despre inevitabilele dezamăgiri, triumfuri şi descoperiri entuziasmante ale muncii ştiinţifice.”

Clubul de carte publica.files v17 – „Fata de laborator” (Hope Jahren) se va desfășura pe data de iulie, de la ora 20:00. Linkul întâlnirii va fi publicat aici cu 24 ore înainte.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiuni de formare cu genericul „Dezvoltarea competențelor pentru deprinderi de viață sănătoasă la tineri”
Next Proiecție de film „7 zile în Rai. Diferențe și similitudini între alegerile din 2006 și 2020 din Belarus”
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 19 =