Music Battle: Happy Independence Day


Music Battle este o activitate distractivă în care participanții trebuie să asculte mai multe melodii în limba engleză. Dacă cântecul este cântat de un cântăreț american – participanții ar trebui să continue să se miște / să danseze, dacă cântecul este cântat de un cântăreț / formație de altă naționalitate (chiar dacă este în limba engleză) – participanții ar trebui să nu mai danseze.

America House Chișinău invită pe toată lumea să sărbătorim împreuna Ziua Independenței SUA, sâmbătă, 17 iulie, ora 12 PM (https://fb.me/e/3Lq1aNYWj). Vom dansa, vom asculta melodii americane, ne vom distra și vom face fotografii!

Cod vestimentar: Vino îmbrăcat ca un personaj / erou american sau pur și simplu sa ai un obiect / piesă vestimentară americană! Vă rugăm să nu uitați să vă înregistrați în avans, deoarece numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor pandemice!

Vă rugăm să vă înscrieți la eveniment până la 16 iulie la ora 15:00, accesând acest link.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Voluntarii Youth.md au aflat mai multe despre social media și promovarea online
Next Atelier pe subiectele managementul deșeurilor solide și eficiența energetică
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − eight =