Forumul mondial pentru democrație 2024 – Delegația Tinerilor


Forumul Mondial pentru Democrație este o platformă unică pentru factorii de decizie politică și activiști să dezbată soluții la provocările cheie pentru democrațiile din întreaga lume.

Tema ediției 2024

Tema ediției din 2024 a Forumului Mondial pentru Democrație este “Democrația și diversitatea: Putem transcende diviziunile?”. Ediția din 2024 va aborda amenințările critice generate de dezinformare și narațiunile politice divizive legate de diversitate, inclusiv în contextul campaniilor electorale. Forumul se va concentra pe modul în care procesele electorale cristalizează inadvertent diviziunile societale și oferă un teren fertil pentru înflorirea populismului.

Obiective

Având în vedere urgența acestei provocări, Forumul va explora modalități de a crește înțelegerea cetățenilor cu privire la riscurile pe care populismul le prezintă pentru drepturile și libertățile lor fundamentale.

Detalii eveniment

  • Perioada: 4-8 noiembrie 2024
  • Locația: Strasbourg, Franța

Aplicații

Pentru mai multe informații și pentru a aplica online, vă rugăm să consultați documentul de apel și să completați formularul de aplicație online. Formularul de aplicație trebuie trimis online înainte de 30 iunie 2024, 23:59 CET. În cazul unor probleme tehnice cu utilizarea platformei, vă rugăm să trimiteți un e-mail la youthapplications@coe.int. Pentru alte detalii vă încurajăm să accesați site-ul oficial.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Your Favorite American Book | Poster Contest
Next Ai între 14-18 ani? Înregistrează-te la prima tabără de antreprenoriat - Money101 by Yep!Moldova!
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =