Participă la acțiunea de salubrizare a lacului de pe strada Albișoara din Chișinău

comunitatea Tinerilor Ambițioși, lac, acțiune de salubrizare

A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși se implică activ în tot ceea ce înseamnă responsabilitate socială. De aceea în parteneriat cu mai multe organizații non-guvernamentale și companii planifică o acțiune de salubrizare în preajma lacului de pe strada Albișoara din Chișinău, construit în anii 1980. Această zonă, unde multă lume obișnuiește să vină să se recreeze odată cu sosirea primăverii, este plină cu deșeuri, care arată rău, dar și poluează mediul.

Vorbește cu prietenii, colegii, rudele tale și veniți împreună. Evenimentul e și pentru copii, adolescenți, persoane mature – fiecare participă cum și cât poate. Important e să fii prezent și să te simți bine! După acțiunea de colectare, deșeurile vor fi transportate la stația de sortare și reciclare, asigurându-se reintrarea acestora în circuitul natural într-un mod ecologic.

Cei care vor să se alăture inițiativei sunt așteptați duminică, 24 martie, începând cu ora 10:00 în preajma lacului, în partea dinspre Biserica „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”. (str. Mihai Viteazul, nr. 12).

Organizatorii vor pune la dispoziția participanților saci de colectare a deșeurilor și mănuși de protecție și vor asigura transportul deșeurilor la locul de depozitare.

De asemenea, aceștia vin cu un apel către toți cetățenii să se implice activ în acțiuni de acest gen, pentru că municipiul Chișinău este casa noastră.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dobândește cunoștințe indispensabile la Smart Academy
Next JOB//Este căutat un specialist în digital marketing
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + two =