Marchează Ziua Mondială împotriva Traficului de Fiinţe Umane participând la activitățile organizate de America House

america house, traficul de fiinte umane, ziua mondiala a victimeler traficului

Traficul de fiinţe umane este o crimă care exploatează femei, copii şi bărbaţi pentru multe scopuri, incluzând muncă forţată şi sex. Din 2003, 225,000 de victime ale traficului de persoane au fost detectate la nivel mondial. Ziua Mondială împotriva Traficului de Fiinţe Umane este cea mai potrivită ocazie pentru a găsi soluţii şi pentru a aborda această problemă, dar şi să ajutăm oamenii să evite să devină victime.

America House te invită să participi la una sau mai multe dintre activităţile dedicate sesnsibilizării faţă de acest subiect. Acestea vor avea loc pe 30 iulie, începând cu ora 13.00, la America House. Ziua Mondială împotriva Traficului de Fiinţe Umane va fi lansată prin expoziţia „Invizibili printre noi”, care are scopul de a informa societatea despre riscurile şi consecinţele fenomenului traficului de fiinţe umane, urmată de o Sesiune Informativă cu organizaţii locale ce luptă împotriva traficului de fiinţe umane, care vor oferi informaţii utile cu privire la această temă, luând loc de la 13:00-14:00.

Între orele 15:00-18:00, ești invitat la o sesiune de proiecţie şi discuţii bazate pe filmul „Carga”18+. Sesiunea de discutii cu publicul va fi moderată de un psiholog care lucrează cu Victimele TiP!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous iHUB vine cu ecranizarea celui mai actual film de pe Netflix, Vino împreună cu prietenii
Next Fundația de Binefacere Caritas Moldova lansează un concurs de selectare a celei mai originale mascote
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + sixteen =