Află cine sunt Beatrice și Bianca Ciobanu și ce afacere dezvoltă la noi în țară


live cu bianca si beatrice ciobanu

Miercuri, 7 aprilie, te invităm la o discuție live cu gemenele Beatrice și Bianca pe pagina de Instagram Youth.md. În cadrul activității vei afla mai multe despre cum au reușit acestea să pună pe roate o afacere cu torbe ecologice pe care le pictează manual.

Chiar dacă au vârsta de doar 16 ani, acesta nu a fost un impediment în calea fetelor. Ele au mizat pe pasiunea de a picta, demonstrată în fiecare creație pe care o concep în cadrul proiectului “Art Eco Bags”. Unicitatea torbițelor se datorează faptului că sunt create în mod personalizat, fiind pictate pe ele diverse simboluri, imagini, cuvinte.

Daca vrei să afli mai multe despre cum a început toată nebunia, cum te descurci cu o afacere fiind minor, situațiile de criza, succesele și clienții fideli, te așteptam în live. Nu uita să pregătești întrebările pe care ai dori să le adresezi fetelor.

Sperăm că informaţia propusă a fost utilă şi nu vei ezita să ne lași un feed-back. Te invităm să citeşti şi alte articole pe portalul Youth.md şi să accesezi paginile noastre de Facebook  și  Instagram.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Centrul de proiecte culturale Arta Azi vă invită la premiera spectacolului „O țară duty free”
Next Job pentru tineri // Dreamups angajează Partnerships Manager
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + three =