Ajutor în carantină: Susținem afacerile locale din Moldova!


afacerile locale

În perioada pandemiei, situația economică a micilor întreprinzători se înrăutățește pe zi ce trece, de aceea Youth.md, precum și multiple alte platforme și influenceri au hotărât să susțină afacerile locale. Cum o poți face și tu? Ei bine, e foarte simplu:

În primul rând, înscrie-te în grupul de pe Facebook , unde zilnic se postează diferite oferte foarte avantajoase, atât pentru tine, cât și pentru micii întreprinzători. Astfel, nu doar vei vedea și fi informat despre diferite oferte, dar vei afla despre varietatea produselor accesibile care se fabrică pe loc!

Modificându-ți un pic consumul, vei putea ajuta, de fapt, foarte mult! Situația și așa nu prea înfloritoare a afacerilor locale este puternic agravată de pandemie și restricțiile impuse de carantină. Ajutorul tău poate deveni decisiv!

Și desigur, e mult mai plăcut când ai parte de un produs bun made in Moldova! Spulberând toate stereotipurile legate de calitate, producătorii locali își au, într-adevăr, valoarea și nu doar că ajuți economia locală, dar și încurajezi persoane ambițioase, cu inițiativă, probabil chiar tineri ca și tine, să își continue activitatea în pofida oricăror greutăți!

Cu acest scop a fost creat grupul de pe Facebook – Susținem afacerile locale din Moldova! În acest grup poți găsi oferte ce țin de mobilă, haine/încălțăminte, flori, preponderent alimente. Oferte atât angro, cât și la bucată, produsele sunt de calitate înaltă.

Nu ezita și accesează pagina de Facebook indicată mai sus. Youth.md vine, în curând, cu o serie de articole mai detaliate despre afacerile locale. Trebuie să fim solidari și să creăm o societate puternică în aceste condiții severe!

Reporter: Butnaru Sabina

Previous File din muzica anilor '80 dragă oricărui meloman - un playlist
Next Fă cunoștință cu cele mai rare discuri de vinil din lume!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *