Admiterea peste hotare: AMMB Students lansează o campanie de informare pentru tine


admiterea peste hotare ammb students

Perioada de admitere începe curând și știm cât de dificilă este pentru un viitor student. AMMB Students îți reamintește că nu ești singur și pentru tine a lansat campania de informare pentru viitorii studenți internaționali, pentru a afla mai multe despre admiterea peste hotare.

Campania de informare realizată de AMMB Students cuprinde o serie de articole menite să te familiarizeze cu procesul educațional din Marea Britanie și nu numai. Accesând blogul, afli cum să-ți creezi un cont pe UCAS și să aplici la universitatea dorită. Cum să scrii un Personal Statement convingător. Dar și cum să găsești opțiunea de cazare potrivită pentru tine.

Toate informațiile esențiale pentru a fi un student informat le găsești la următorul link: https://ammbstudents.wordpress.com/blog/. În cadrul fiecărui articol vei găsi lucruri de învațăt de la colegii mai mari, care au trecut prin experiențe similare. Vei avea ocazia să cunoști totul despre admiterea peste hotare, din primele surse!

Pentru informații suplimentare, urmărește pagina de facebook AMMB Students și fii informat înainte de a lua o decizie în privința viitorului tău! Este o perioadă pe cât de stresantă, pe atât și plină de emoții pozitive. Savurează momentul!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa noastră youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci aplicații care vor îmbunătăți întâlnirile online
Next Campania Națională „Donează un computer pentru educație”. Află cum te poți implica
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =