Înscriere la atelier de instruire: 7 pași pentru evaluarea eficientă a necesităților tinerilor și femeilor din comunitatea locală


Începând cu luna mai 2022, în cadrul programului Eastern Partnership Civil Society Fellowship Programme 2021, a fost dat start proiectului Îmbunătățirea capacităților OSC-urilor locale în procesul de evaluare a necesităților tinerilor și femeilor.

În cadrul proiectului, vor fi selectate 15 organizații ale societății civile (OSC) locale pentru a participa la un atelier de instruire cu privire la procesul de identificare și evaluare a necesităților tinerilor și femeilor din comunitatea locală. Atelierele se vor desfășura în limba română și vor fi organizate în regiunile de nord, centru și sud a țării (în mun. Bălți, Chișinău și Cahul). Vor fi selectate câte 5 OSC-uri din fiecare regiune. La un atelier de instruire pot participa câte (maxim) 3 reprezentanţi din cadrul unei organizaţii.

Prin participarea la atelierele de instruire, participanții vor dobândi cunoștințe și abilități pentru o evaluare a necesităților eficientă, care include fazele, pașii, ciclu de îmbunătățire continuă, setarea priorităților și recunoașterea posibilelor soluții la necesitățile grupurilor țintă. În același timp, vom crea o platformă de discuții între reprezentanții OSC locale, pentru schimb de idei și sprijin reciproc în activitățile post instruire.

Organizațiile interesate să participe la unul din ateliere, sunt încurajate să se înregistreze accesând acest link.

  • Termen-limită de înregistrare: 30 iunie 2022.
  • Perioada desfășurării atelierelor de instruire: 18 – 31 iulie 2022.
  • Durata seminarului: 1 zi.
  • Costuri: Organizatorul va acoperi toate cheltuielile legate de formare: suport de curs, materiale informative, transport, pauză de cafea.
  • Locul desfășurării atelierelor de instruire va fi comunicat ulterior.

Pentru întrebări sau informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email: cristina.berlinschii@adept.md, sau la nr. de telefon 079079676, Cristina Berlinschii, Coordonatoare proiect, Asociația pentru Democrație Participativă “ADEPT”.

Atelierele de instruire sunt organizate în cadrul proiectului Eastern Partnership Civil Society Facility, cu suportul Uniunii Europene, implementat de GDSI Limited.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la Fashion Innovation Through Biodesign
Next Fii parte la un Schimb de Tineri „Simularea E-Voluntariat”, Malta, 6-12 noiembrie 2022
Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară
About the author

Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − four =