Lideri pentru Justiție 2021 – acum te poți înscrie


Lideri pentru Justiție 2021

Lideri pentru Justiție 12 (2021) – apel la candidaturi deschis! De mai bine de 11 ani de zile, Lideri pentru Justiție aduce împreună juriști din toate ariile dreptului pentru a lucra împreună la o justiție mai sănătoasă prin modelul de leadership și de etică profesională pe care îl aduc în sistem, proiectele implementate împreună și o mentalitate sănătoasă de conlucrare între profesii.

În #LideripentruJustiție vei descoperi oameni deschiși și povești de viață, vei deconstrui problemele justiției și ale societății și vei găsi soluții concrete alături de colegi din alte profesii, vei afla că #PutereaComunității e pentru noi un motto pe care construim zi de zi. Vei avea alături oameni cu valori și motivații similare pentru care binele comun e mai presus de orice.

Potențialul tău de leadership va crește, abilitățile tale se vor îmbunătăți vizibil și în plus vei avea la dispoziție uneltele cu care să faci schimbările pe care le visezi.#LideripentruJustiție e în căutarea următorilor 20 de tineri juriști cu care să pornească la drum în ediția a 12-a a programului și care să se alăture celor 210 membri din primele 11 generații!

Criterii de eligibilitate:

Sunt eligibili tinerii juriști între 22 și 35 de ani, aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri/companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.) masteranzii, precum și studenţii la drept aflați în ultimul an de studiu.

Ce presupune programul?

Pe parcursul anului 2021, vei lua parte la 6 sesiuni de training, o întâlnire anuală și evenimente interne ale comunității de absolvenți, o vizită de studiu în Germania și proiecte de grup alături de colegii din program!

Programul pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul tău profesional, sistemul de justiție și societate.

Candidatura va include un CV, o scrisoare de motivaţie de o pagină și un eseu de maxim două pagini în care prezinți o schimbare concretă pe care dorești să o aduci profesiei tale, instituției în care activezi sau sistemului de justiţie în ansamblul său.Termen limită: 25 octombrie, 23:59.

Toate detaliile sunt pe www.lideripentrujustitie.ro și www.kas.de/leadership.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dar TU, ai putea să flirtezi cu cineva în ENGLEZĂ?
Next Cum să relatăm despre problemele copiilor fără a-i expune la riscuri? Atelier de formare pentru jurnaliști
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *