Noul program Europa Creativă anunță concursuri de granturi pentru inițiativele creative


granturi sectoarele creative

În cadrul noului program Europa Creativă primele concursuri de granturi pentru sectoarele creative. Programul își propune să ajute profesioniștii și artiștii din toate sectoarele culturale să colaboreze la nivel interdisciplinar și transfrontalier, să găsească mai multe oportunități și să abordeze un public nou.

Apelul pentru propuneri de proiecte de cooperare europeană cu un buget de peste 60 de milioane EUR, se va concentra pe cooperarea artistică europeană și a inovării pe teme precum implicarea publicului, coeziunea socială, digitalizarea, mediu și provocările specifice unui sector, precum cel al cărților, muzicii, arhitecturii și patrimoniului cultural.

Termenul limită este 7 septembrie.

Apelul pentru rețele europene de organizații culturale și creative cu un buget de 27 de milioane EUR pentru perioada 2021-2023, va sprijini proiectele de consolidare a capacității implementate de către rețelele reprezentative, multinaționale, bazate pe membri ale organizațiilor culturale Europene.

Termenul limită este 26 August.

Apelul pentru entități culturale paneuropene, cu un buget de 5,4 milioane EUR pentru perioada 2021-2023, va sprijini orchestrele care urmăresc să ofere oportunități de instruire, profesionalizare și performanță pentru tinerii artiști talentați.

Termenul limită este 26 August.

Sursa: https://ec.europa.eu/culture/

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești din Cahul? Te interesează inovațiile și antreprenoriatul? Participă la un Hackathon
Next 7 joburi neobișnuite ce se plătesc surprinzător de bine
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =