Devino membru/ă a/l Asociației Internaționale a Tinerilor


Toamna se numără bobocii… iar AIT își mărește echipa!

Da, da, chiar TU poți face parte acum dintr-o echipă de tineri ambițioși și să dezvolți împreună cu ei activități pentru Tineri. Membri organizației sunt recrutați din întreaga republică, iar, dacă te consideri potrivit, noi cu mare drag te invităm să completezi următorul link și să treci un scurt interviu.

Asociația Internațională a Tinerilor este un ONG care își propune dezvoltarea proiectelor sociale, antreprenoriale și de tip ecologic pentru tineri. Până în prezent, AIT a organizat Forumul Internațional al Tinerilor, Traininguri de dezvoltare, Campanii de informare precum și am Dezvoltat mai mult de 20 de grupuri de inițiativă în întreaga Republică.

Criteriile de eligibilitate:

  • Tinerii cu vârsta 14 – 27 ani
  • Manifestă spirit civic și dorință de implicare
  • Disponibilitate de implicare în cadrul proiectelor asociației

În cadrul Asociației vei avea posibilitatea de a te dezvolta ca persoană, să faci cunoștință cu oameni faini, dar și să ajuți la dezvoltarea unor proiecte cu impact!

NU SUNT RECRUTAȚI VOLUNTARI, SUNT RECRUTAȚI MEMBRI care vor decide împreună viitorul asociației. Asociația Internațională a Tinerilor nu este doar o organizație, ci o Familie, în care țin mult unul la altul și în care se bazează pe încredere reciprocă, toleranță, suport.

Dacă dorești să depui doar din ideea că o să faci parte încă dintr-o organizație, nu îți pierde timpul tău prețios pentru că idealurile organizației sunt diferite.

Noi creștem împreună, trăim momente și bune și mai rele, depunem toți efort pentru ca organizația să aibă viitor, noi nu o lăsăm la greu și ne bucurăm când totul merge bine! Dacă te regăsești te încurajăm să depui candidatura.

𝐃𝐄𝐀𝐃𝐋𝐈𝐍𝐄 : 𝟒 𝐍𝐎𝐈𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟐 Accesează aici linkul!

Pentru mai multe informații te invităm să ne accesezi pagina de facebook Asociația Internațională a Tinerilor sau instagram AITinerilor!

ℛℯ𝒸𝓇𝓊𝓉𝒶𝓇ℯ𝒶 𝒸ℴ𝓃𝓈𝓉𝒶̆ 𝒹𝒾𝓃 2 𝓅𝒶̆𝓇𝓉̗𝒾: 𝒞ℴ𝓂𝓅𝓁ℯ𝓉𝒶𝓇ℯ𝒶 𝒻ℴ𝓇𝓂𝓊𝓁𝒶𝓇𝓊𝓁𝓊𝒾 𝓈̗𝒾 ℐ𝓃𝓉ℯ𝓇𝓋𝒾𝓊𝓁!

Preventiv îți propunem să analizezi departamentele pentru care poți candida, descrierea acestora fiind în formular!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la programul LOCAL CHANGEMAKERS
Next Înscrie-te la „FinTech Accelerator 2022” și participă la digitalizarea domeniului financiar din țară
Asociatia Internationala a Tinerilor
About the author

Asociatia Internationala a Tinerilor

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 5 =