La Traction Camp vei învăţa cum să îţi lansezi afacerea start-up


TRACTION Camp vine în Moldova! În perioada 6-8 martie, antreprenorii tech locali au parte de un program de accelerare intensiv, fără precedent în țara noastră.

TRACTION Camp este un program internațional care își propune să ofere startupurilor mentorat, consultanță și acces la resurse, rețele și oportunități capabile să faciliteze lansarea și dezvoltarea afacerilor cu succes la scară globală. Programul inițiază și desfășoară evenimente de mini-accelerare care aduc împreună experți proeminenți din Sillicon Valley și cele mai promițătoare startupuri din Europa.

Peste 100 de startupuri au fost antrenate până în prezent în cadrul inițiativei TRACTION Camp. Performanțele înregistrate de echipe ca urmare a programului sunt impresionante: peste 50% din participanți și-au extins echipele și mai mult de 40% au reușit să atragă investiții adiționale.

După o serie de evenimente de succes în Sillicon Valley, Ucraina, Georgia și Macedonia, TRACTION Camp ajunge și în Moldova, oferind antreprenorilor din țara noastră 3 zile intense de învățare și accelerare. Agenda programului va cuprinde sesiuni privind cele mai actuale subiecte pentru fondatorii de startupuri: pitching, MVP, marketing, dezvoltarea afacerii, strategii de business, Growth Hacking, atragerea investițiilor. Sesiunile vor fi moderate de mentori internaționali, specialiști cu experiență extensivă în susținerea lansării și dezvoltării companiilor cu potențial glob.

În cadrul TRACTION Camp Moldova pot participa echipe care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei și au nevoie de suport în lansarea sau promovarea acestora. Participarea este gratuită. Înregistrarea se face online aici până la data de 15 februarie 2018. Candidații selectați vor fi anunțați de către coordonatorul Programului în decurs de 3 zile după încheierea perioadei de selecție.

 

Previous Shout out pentru studenţii de la UTM: aplică la European BEST Engineering Competition Challenge
Next The Public Association „EcoVisio” is looking for a part-time fundraiser

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *