Jocuri intelectuale pentru elevi: CICDE lansează ediția de toamnă


jocuri intelectuale cicde elevi

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) anunță lansarea ediției de toamnă de jocuri intelectuale în domeniul electoral „Ce? Unde? Când?”

La joc se pot înregistra elevii din instituțiile preuniversitare de învățământ din regiunea de nord, centru și sud a țării.

Pentru a vă testa cunoștințele într-un joc real vă invităm să accesați acest link www.cuc.cicde.md, iar pentru informații cu privire la înregistrare accesați aici.

Cum te poți înregistra?

Echipele formate din maxim 6 elevi ai tuturor instituțiilor de învățământ preuniversitar de pe teritoriul Republicii Moldova se pot înregistra completând acest formular.  Modalitatea de joc și platforma pe care vor fi organizate acestea va fi anunțată echipelor înregistrate. 

După încheierea acestei ediții de jocuri intelectuale, echipele câștigătoare ale ediției de primăvară-vară și cele din toamna acestui an se vor duela pentru premiul cel mare.

Despre Jocul intelectual „Ce? Unde? Când?”

Jocul intelectual „Ce? Unde? Când?” cu tematică electorală a avut loc pentru prima oară în septembrie 2017. Conceptul jocului constă în adresarea unor întrebări de inteligență, logică, erudiție sau perspicacitate cu tematică electorală. Pe parcursul celor trei ediții de până acum, la concurs au participat în total peste 700 de elevi din aproximativ 80 de școli.

Aventurează-te și tu în această călătorie, împreună cu prietenii tăi!

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” angajează asistenta de program
Next 10 Sfaturi marca Youth.md cum poți să-ţi înființezi propria afacere
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 2 =