Conferința de totalizare: „Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale”


Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale

Urmărește, de acasă, online, conferința de totalizare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale” !

Tinerii care s-au implicat activ și au urmărit campania națională, acum sunt invitați în cadrul evenimentului de totalizare organizat de Consiliul Național al Tinerilor din Moldova.

Iată câteva motive de ce merită să participi:

  • Vei afla ce cred tinerii despre implementarea Obiectivelor Globale în Republica Moldova;
  • Vei auzi concluziile ce vor ajunge în Raportul de Evaluare Națională Voluntară a Agendei 2030, pe care R. Moldova îl va prezenta la vară, la New York;
  • Îi vei cunoaște pe cei/cele 17 Ambasadori/Ambasadoare Media pentru Obiective Globale – tineri câștigători ai concursului de fotografie;
  • O să auzi părerile specialiștilor: de ce sunt importante Obiectivele de Dezvoltare Durabilă; ce face sau ce întârzie să facă Republica Moldova în respectarea Obiectivelor Globale.

Evenimentul are scopul de a prezenta rezultatele campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru #ObiectiveGlobale”, care a fost organizată în cadrul procesului de Evaluare Națională Voluntară (ENV) a Agendei 2030.

Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie 2020, ora 15:00. Detalii găsești aici.

Campania națională „Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale” este realizată de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova în parteneriat cu UNFPA Moldova, Swiss Cooperation in Moldova și UNICEF Moldova, cu susținerea media oferită de Centrul Media pentru Tineri.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tekwill te invită la evenimentul „Online marketing pentru startup”
Next Concurs Radio Europa Liberă Moldova: „Scrisori de acasă”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 13 =