JOB//Reporter la URMA ta

reporter, oferta de munca, urma ta, stiripozitive.eu

Ești pasionat de scris și de istorii umane, devino reporter la portalul informațional www.stiripozitive.eu, lansat de URMA ta.

Cei interesaţi pot trimite CV-ul, însoțit de un scrisoare/alineat de motivare, la adresa de e-mail urma.ta@gmail.com până la data de 16 august 2018. Solicitanţii selectaţi urmează a fi contactaţi pentru interviu.

Proiectul „Portal informațional – Stiripozitive.eu” este realizat de Agenția de comunicare „URMA TA” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida), și Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul Fundației Eurasia.

URMA ta este o agenție de PR și comunicare, specializată în relațiile cu media, organizare de evenimente, copywriting, editare, monitorizare a presei, publicitate, comunicare organizațională. Specialitatea acestora este crearea de imagine pentru persoane publice și pentru organizații.

 

 

Previous JOB//Agenția Zbor.md caută un Agent Ticketing
Next Vino să guști din produse la #AutenticMoldovenesc
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *