JOB//Agenția Zbor.md caută un Agent Ticketing

ZBOR.MD, agent vanzari, oferta de munca

Agenția Zbor.md caută un Agent Ticketing pentru a suplini postul vacant existent. De la tine se cere să ai poftă de lucru, să știi bine limba română, rusă și engleză. Responsabilitatea, seriozitatea și punctualitatea să fie cele mai tari atuuri ale tale. Aceasta e tot ce ai nevoie. Restul vei fi învățat. Salariul este motivant și în funcție de reușitele pe care le vei obține – de pînă la 500 de Euro.

Pentru a participa în concurs ești invitat călduros să transmiți cât mai curând CV-ul tău la adresa de email hr@zbor.md și vei fi contactat imediat.

Dacă ai întrebări sau neclarități, te încurajăm să contactezi direct pe cei responsabili de la zbor.md pe pagina de Facebook sau pe pagina web.

Serviciul online de cumpărare a biletelor de avion ZBOR.md oferă posibilitatea de a alege personal timpul convenabil, zborul propriu-zis, posibilitatea rezervării biletului şi achitarea lui fără a pierde timpul în trafic şi aşteptând în cozi.

Principiul de bază al lucrului este prestarea de servicii excluzive la nivel mondial, în combinaţie cu tehnologii moderne și inovative. Parteneriatul cu o reţea globală Vă deschide oportunitatea de a urmări zborurile actuale şi preţurile biletelor în timp real. Aceasta permite rezervarea sau cumpărarea biletelor pentru orice destinaţie, alegând una din 300 de companii aeriene, la un preţ mai mult decât rezonabil, la orice oră.

ZBOR.md compară toate biletele de avion existente într-un singur loc, urmăreşte toate ofertele promoţionale ale companiilor aeriene şi oferă posibilitatea de a rezerva biletul de avion online.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la masa rotundă despre provocările și perspectivele presei online în regiuni organizat de API
Next JOB//Reporter la URMA ta
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + twelve =