Job // Forumul Absolvenților Reveniți angajează consultant în strategii de comunicare


job consultant în comunicare

Job pentru tineri // AO Forumul Absolvenților Reveniți (FAR) este în căutarea unui Consultant în Strategii de Comunicare care să implementeze activitățille din cadrul proiectului regional Vizibili în Bună Guvernare.

Despre FAR:

Creată în 2015 la inițiativa a 13 membri fondatori, FAR se dorește a fi o platformă de interacțiune a tinerilor reveniți în Republica Moldova după încheierea studiilor în străinătate pentru a promova și valorifica capitalul intelectual obținut peste hotare. Scopurile Asociației sunt:

 • Stabilirea și promovarea colaborărilor dintre membrii asociației, în special la nivel profesional;
 • Promovarea și sporirea inițiativelor de implementare în Republica Moldova a cunoștințelor, aptitudinilor și ideilor acumulate în străinătate;
 • Identificarea și accesarea diverselor fonduri (publice, private, naționale și internaționale) susceptibile de a finanța programe și proiecte de susținere a tinerilor reveniți în țară și a investirii capitalului intelectual acumulat.

Despre Proiectul Vizibili în Bună Guvernare:

Societatea Civilă locală joacă un rol important în promovarea principiilor bunei guvernări și în intensificarea dialogului cu APL-uri și mass-media pe acest subiect. În acest sens, FAR își propune să lucreze împreună cu 5-7 OSC-uri selectate din Regiunea Centru pentru a spori capacitățile de comunicare digitală ale acestora.

Proiectul este pe o perioadă de 12 luni cu implicarea unei echipe de 4 consultanți ce vor instrui și facilita implementarea strategiilor și instrumentelor moderne de comunicare (identitate vizuală, pagina web, social media, etc) pentru fiecare OSC. Adițional, proiectul propus are și obiectivul de a crește capacitatea internă a OSC-urilor de a gestiona în mod independent procesul de comunicare, pentru a asigura sustenabilitatea proiectului.

Printr-o listă de acțiuni specific concepute ca să răspundă în mod personalizat provocărilor fiecărui din cele 5-7 OSC-uri selectate, vom obține rezultate tangibile ce vor putea fi aplicate imediat pentru îmbunătățirea comunicării acestor organizații și a parteneriatelor lor cu APL-uri și mass-media. În cele din urmă, ne dorim să dotăm organizațiile de nivel local din Regiunea Centru cu abilități și instrumente de comunicare eficiente pentru a ridica nivelul de vizibilitate și promovarea explicita, accesibilă și simplificata a principiilor bunei guvernări.

Proiectul regional Vizibili în Bună Guvernare este implementat de FAR în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS).

Despre Consultantul în Strategii de Comunicare:

Sunt invitate persoanele să aplice pentru poziția de Consultant în Strategii de Comunicare, dacă:

 • rezonează cu descrierea proiectului și doresc să contribuie la realizarea obiectivului acestuia
 • au experiență de muncă de cel puțin 3 ani
 • au experiență în implementarea instrumentelor online de comunicare (identitate vizuală, pagina web, social media, etc)
 • au activat ca și experți/consultanți/specialiști în comunicare în cadrul altor proiecte și/sau organizații
 • sunt familiari cu activitatea OSC-urilor din țară și subiectul bunei guvernări
 • se simt bine să lucreze în cadrul unei echipe
 • au diplomă de studii în jurnalism, comunicare sau alt domeniu conex;
 • au experiența studiilor sau a activității profesionale în afara RM – acest aspect va constitui un avantaj la selectarea consultantului

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-ul, cu specificarea onorariului așteptat per zi de muncă, la adresa ciorbamihaela.u@gmail.com, până pe 18 septembrie 2020, cu titlul emailului ”Consultant în Strategii de Comunicare”.

Vor fi contactați telefonic doar candidații pre-selectați pentru interviu.

Pentru informații suplimentare, accesați pagina de facebook a organizației.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de instruire pentru agricultură ecologică. Subiect: „Cultivarea fructelor în regim ecologic”
Next [De la Psiholog la Tine] Proiectul care te va ajuta să găsești răspuns la întrebările ce te frământă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 7 =