[De la Psiholog la Tine] Proiectul care te va ajuta să găsești răspuns la întrebările ce te frământă


de la psiholog la tine lansare

E mai ușor să faci față problemelor atunci când ai suportul unui psiholog. Un grup de tineri, participanți ai programului ActivePeace, urmează să realizeze o serie de interviuri De la Psiholog la Tine cu specialiști din domeniu și o instruire gratuită pentru tineri despre inteligența emoțională. Proiectul „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” este o inițiativă ce te va ajuta să găsești răspuns la întrebările care te frământă!

Fiecare din noi s-a ciocnit zilnic cu probleme legate de relații, propria motivație și gestionarea emoțiilor. Însă nu întotdeauna găsim resursele necesare pentru a depăși astfel de momente critice. Uneori, simțim nevoia de a cere ajutor din partea unui specialist psiholog. Acum, proiectul „De la Psiholog la Tine” vine să îți ușureze această sarcină! Un grup de tineri lansează o serie de interviuri realizate cu psihologi, referitor la problemele cu care se confruntă tinerii. 

Ai o întrebare și nu ai ocazia sau nu știi cui să o adresezi? Te preocupă o problemă legată de relații, motivație, starea de singurătate? Acum ai șansa să-ți faci problema auzită! Completează acest formular și expune-ți pe scurt problema sau întrebarea. Ulterior, organizatorii vor selecta anumite întrebări, care vor fi utilizate pentru interviurile cu specialiștii din domeniul psihologiei. 

Urmărește pagina de facebook Youth.md și Asociația Studenților PsyNation pentru a afla primul despre evenimentele care urmează! Foarte curând, vei afla cine sunt invitații și când va avea loc sesiunea de informare. 

Proiectul „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” este realizat de un grup de tineri, în cadrul programului ActivePeace, cu scopul de a crește nivelul inteligenței emoționale în rândul tinerilor. Proiectul este realizat cu suportul EcoVisio și în parteneriat cu Youth.md, Asociația Studenților PsyNation, Youth Association ASIST, Anticafenea Bălți și Centrul de Cercetări Științifice în Psihologie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Forumul Absolvenților Reveniți angajează consultant în strategii de comunicare
Next Evenimente în weekend // Consiliul Local al Tinerilor din Botanica te invită la Game Night: Mythbusters
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =