Eveniment pentru studenţi, viitori antreprenori: Legal in Business!


eveniment pentru studenţi

Te-ai gândit că ai vrea să-ți deschizi o afacere? Nu știi de la ce să începi?! Vino la un eveniment pentru studenţi, destinat tuturor celor interesați de lumea afacerilor.

Împreună cu alţi studenţi impresionaţi de antreprenoriat, vei cunoaște secretele înființării, cât și ale dezvoltării unei afaceri de succes acasă. La acest eveniment pentru studenţi, vor fi prezenţi speakeri profesioniști, de la care vei afla:

  • care sunt etapele ce trebuie urmate până a-ți înregistra întreprinderea, despre fazele date va vorbi Fortuna Olesea – speaker, președinte “Gen Moldova”;
  • procesul propriu-zis de înregistrare a afacerii la Casa Înregistrării de Stat, în calitate de speaker va fi un funcționar public, care activează la CÎS, înregistrând zilnic zeci de întreprinderi;
  • un alt aspect, ce trebuie analizat odată cu decizia de a-ți fonda o întreprindere, este aspectul fiscal ce include impozitele, taxele, cât și scutirile reglementate. Despre acestea, mai detaliat, va vorbi Armeanic Alexandru – doctor în drept fiscal, autor al mai multor cărți în domeniu;
  • iar, dacă te gândești că băncile universității nu sunt locul potrivit pentru a începe o afacere, Alex Ceban – tânăr antreprenor de succes din Republica Moldova, vine să îți demonstreze contrariul și să-ți împărtășească experiența proprie.

Interactivul eveniment pentru studenţi va avea loc pe data de 5 decembrie, începând cu ora 13:00, la Academia de Studii Economice, în sala 104, bloc B. Organizator al evenimentului pentru studenţi este ELSA Republic of Moldova, care are ca scop informarea tuturor tinerilor despre oportunităţile de dezvoltare profesională din ţară. Vino şi beneficiază de o zi productivă!

Pentru a participa la eveniment, înregistrează formularul!

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Program pentru tineri: Tekwill Ambassadors Programe 2020!
Next Atelier de creare a celor mai originale cadouri din ceramică
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *