Îţi place să interacţionezi cu tineri şi să afli lucruri noi? Participă la cea de-a 16-a ediţie a Şcolii europene din Praga

oportunităţi pentru studenţi , şcoală de vară, Praga

Foto: europeansummerschool.com

S-au început aplicările pentru cea de-a  16-a ediție a Școlii europene de vară din Praga. Programul din acest an este intitulat „Europa în tranziție: explorarea viitorului UE” și se va concentra pe scenariile dezvoltării viitoare a Uniunii Europene și a provocărilor cu care se confruntă sau probabil se va confrunta UE.

Școala Europeană de Vară este un program intensiv cu 10 lecții centrate pe domeniul integrării europene. Este organizat de unul dintre liderii de opinie din Praga, Institutul Europeum pentru Politica Europeană, în cooperare cu Colegiul de la Praga și cu Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității Charles.

Școala de vară se va desfășura în perioada 14-24 iulie la Praga. Doritorii pot obține mai multe informații pe site-ul essprague.eu  sau pe pagina de Facebook.

Dacă te-ai decis să participi la această școală, atunci completează formularul de înregistrare.

Deadline: 31 mai.

Previous Înregistrează-te la primul Summit internaţional pentru Blockhain şi Criptovalută şi află mai multe despre influenţa acestora
Next Oportunitate pentru elevii și studenții francofoni! Alianța Franceză lansează proiectul „MediaLab”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *