Însușește o abilitate nouă la tabăra de vară „Youth Voices”

Youth Voices Application, america house, tabara de vara, youth voices

America House te provoacă să însușești o nouă abilitate. Participă la tabăra de vară “Youth Voices” și învață cum să montezi un video de la specialiști în domeniu.

Nu rata șansa de a crea propriul filmuleț și de a interacționa pe parcurs cu reprezentanții unor instituții importante din țară.

Dacă ai între 15 și 20 ani, iar editarea video îți provoacă interes și ai vrea să afli mai multe despre aceasta, atunci cu siguranță trebuie să aplici la această tabără, unde îți vei putea face vocea și ideile auzite! Și nu e obligatoriu să ai experiență în editare video.

Tabăra se va desfășura între 25 Iulie și 7 August și va consta din câteva sesiuni moderate de experți. Participarea este gratuită. Înscrie-te acum, transmițând cea mai frumoasă creație video a ta (orice material filmat/editat de către tine) la program@americahouse.md. Poți folosi aplicația „Quik” sau poți transmite filmulețul folosind un link pe Youtube. Indică în subiectul emailului fraza „Youth Voices Application”. Termen-limită este 20 Iulie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fundația pentru Educația Non-Formală dă START proiectului „Stand Up 4 Volunteering”
Next Ești pasionat de artă? Vino la o serie de întâlniri de weekend, organizate de HerArt
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *