„Cred că fiecare persoană se naște cu o poveste. Întrebarea este dacă poate să o spună.” Află cum să îți spui povestea în cadrul unui seminar cu Adam Sigel la Chișinău


Noutate bună pentru pasionații de storytelling: luni, 3 aprilie 2023, producătorul american Adam Sigel revine la hub-ul Mediacor din Chișinău pentru un seminar interactiv. Acest eveniment este o oportunitate pentru oricine dorește să învețe mai multe despre arta povestirii și să descopere strategiile esențiale pentru a spune o poveste captivantă.

Adam Sigel este producător, scriitor și creator de scenarii din SUA, autorul serialului „Afterworld” pentru Sony TV și fost Senior Editor în echipa lui Steven Spielberg. Acesta a venit pentru prima dată în Republica Moldova în noiembrie 2022. În această primăvară, va reveni pentru o nouă serie de evenimente interactive la Chișinău și Cahul. 

Cu exerciții practice și discuții interactive, participanții vor învăța cum să creeze, să dezvolte o poveste memorabilă și cum să construiască o experiență de neuitat pentru public.

Învață și interacționează cu un scenarist care și-a lăsat amprenta creativă asupra mai multor proiecte de la Hollywood!

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar traducerea în limba română va fi asigurată de un traducător profesionist.

În cadrul vizitei curente, Adam se va întâlni și cu echipele care au lucrat timp de 4 luni la proiectele de dezvoltare a jocului începute în noiembrie 2022. Vor fi prezentate etapele de lucru și rezultatele obținute până la momentul actual.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă. Pentru a rezerva un loc, înscrie-te aici: https://forms.gle/rL7ecKZdHrb8eMMc8 

Data limită pentru înregistrare: 30 martie, ora 23:59.


Acest eveniment face parte din programul Creative Speakers, dezvoltat de către COR- Creative Industries Association în Moldova, găzduit de Nortek cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistrează-te la programul DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a XI-a
Next Participă la Fintech Future Conference
Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova
About the author

Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =