Investment School: Singura școală de investiții gratuită pentru tineri


investment school pentru tineri

Dacă vrei să îți dezvolți cunoștințele despre investiții, te invităm să descoperi Investment School, singura școală de investiții gratuită care de aproape 2 decenii contribuie la creșterea numărului de tineri investitori.

Împreună cu experți din domeniul piețelor financiare și prin intermediul a diverse workshop-uri și conferințe vei învăța cât mai multe și vei descoperi lumea piețelor de capital!

Așa că înscrie-te până pe 13 martie, ora 23:59, și alătură-te istoriei Investment School, completând formularul de înscriere (link aici).

Investment School este singura școală gratuită de investiții din România, adresată tuturor studenților care vor să își dezvolte cunoștințele în domeniul piețelor de capital.

Proiectul se află la a 19-a ediție anuală.Atât reuşitele din planul organizării, cât şi succesul de care s-au bucurat ediţiile anterioare reprezintă o premiză solidă pentru dezvoltarea acestui eveniment. Experienţele anterioare au arătat un interes deosebit pentru acest gen de manifestări atât din partea studentilor din toți anii de studiu, cât şi a partenerilor, investitori profesioniști pe piata de capital din România.

Informații suplimentare, vezi pe pagina de facebook Investment School.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Lucruri de știut înainte de a merge la universitate
Next Rețeaua Națională LEADER caută voluntari în departamentul Comunicare și PR
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + twelve =