Curs LIVE de yoga pentru începători organizat de Moldova ReConnect


yoga pentru începători curs live

Ai vrea să practici yoga, dar nu știi cum să începi? Acum este momentul potrivit, deoarece stând acasă poți căpăta multe obișnuințe sănătoase și utile! Adriana-Adela Cepoi te ajută să descoperi o nouă pasiune pentru tine, la un curs de yoga pentru începători!

Petrece dimineața de duminică alături de membrii comunității Moldova ReConnect practicând yoga cu ghidare live.

De ce merită să participi?

Yoga îmbunătățește tonusul muscular, flexibilitatea și echilibrul, contribuind la combaterea stresului și la eliberarea tensiunilor acumulate în interior. Nu numai că o să te relaxezi și o să-ți limpezești mintea, dar corpul tău o să se bucure din plin de aceste exerciții.

Despre Adriana-Adela Cepoi:

A implementat un proiect cu lecții de sport în Pîrlița câștigând concursul de granturi mici lansat în urma Școlii de Liderism, Educație și Angajament Civic „J. F. Kennedy Moldova”.

Pasiunile sale sunt: modeling-ul, dansurile sportive, muzica etc. Pe lângă orele de sport Adriana-Adela mai e și organizator pentru competițiile de dans sportiv și modern la treapta locală, raională și națională.

Cursurile de yoga pentru începători, vor fi organizate în fiecare duminică, începând cu 5 aprilie 2020, ora 11:00. Notează data în agendă, ca să nu ratezi acest eveniment minunat! Aici găsești link-ul unde va fi live-ul.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop online despre comics-uri cu Art of Alex Buretz
Next Află despre schimbările de pe piața muncii la un eveniment pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =