Concurs online pentru elevi: „Arta de la geamul meu” cu premii


concurs online pentru elevi

Asociația Obștească „ATU” anunță lansarea unui concurs online pentru elevi, cu genericul „Arta de la geamul meu”.

Proiectul își propune sensibilizarea societății prin intermediul elevilor, care vor folosi arta dramatică drept instrument de comunicare. Astfel, participanții vor realiza un spectacol video sau un film de scurt metraj prin care vor îndemna societatea de a fi mai tolerantă și mai deschisă pentru comunicare și socializare în perioada pandemică. Elevii vor aborda problema situației pandemice din perspectivă constructivă, venind cu mesaje pozitive.

Titlul proiectului derivă din realitățile sociale, când, în perioada pandemică, arta, educația și alte domenii au trecut într-o dimensiune virtuală, dincolo de sticla televizorului sau dispozitivelor, sau în spatele geamurilor caselor. Denumirea proiectului este foarte sugestivă, iar explicarea sensurilor poate fi lărgită de către participanți.

Proiectul este susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova în parteneriat cu Direcția culturii și Direcția educație, tineret și sport din mun. Chișinău.

Trupele școlare din municipiul Chișinău doritoare de a se înscrie în concurs se pot înregistra până la 30 martie, completând acest formular.

Numărul de locuri sunt limitate.

Participanții vor avea parte de instruire și vor avea de pregătit un film de scurt metraj sau un spectacol înregistrat video cu genericul „Arta de la geamul meu”.

Învingătorii vor avea parte de următoarele premii:

  • Premiul Mare – 8000 lei
  • Premiul I – 7000 lei
  • Premiul II – 6 000 lei
  • Premiul III – 5000 lei

Mai multe detalii despre acest concurs pentru elevi, le puteți afla la dresa de e-mail: atu.asociatieobsteasca@gmail.com sau pe pagina de facebook a AO „ATU”.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Elevii din mun.Chișinău se pot implica în cadrul proiectului MUN (Model United Nations)
Next Curs de securitate cibernetică la UTM pentru studenți
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 13 =