Nominalizează persoane sau entități pentru Gala Premiilor pentru Egalitate

Gala Premiilor pentru Egalitate, zero discriminare, concurs

De ziua ZERO DISCRIMINARE, Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității dă startul înscrierilor la concursul Gala Premiilor pentru Egalitate, organizat în premieră în Republica Moldova.

Evenimentul își propune să premieze persoanele/entitățile lideri în acțiuni concrete de prevenire a discriminării, promovare a egalității și de protecție împotriva discriminării. Scopul competiției este de a identifica și promova modelele de bună practică în domeniul nediscriminării în Republica Moldova.

Câștigătorii vor fi desemnați de către o Comisie de concurs, iar premiul oferit reprezintă un trofeu atestat ca fiind unic în Republica Moldova.

Pentru concurs, pot fi nominalizate, în funcție de secțiune, persoane fizice, entități private și instituții publice active în domeniul drepturilor omului, organizații neguvernamentale, asociații de studenți și tineri, care desfășoară activități de susținere a principiului nediscriminării.

Secțiunile la care poți înainta nominalizările:

  • cel mai proactiv ONG
  • cea mai proactivă entitate privată
  • cea mai proactivă instituție publică
  • cel mai activ petiționar
  • cel mai proactiv jurnalist/instituție media

Dosarele pot fi înaintate spre jurizare de către orice persoană sau entitate în limbile română, engleză, rusă sau oricare altă limbă minoritară în Republica Moldova.

Termenul-limită de înaintare a dosarelor de nominalizare este 10 aprilie 2019. Acestea pot fi expediate în format electronic la adresa info@egalitate.md cu mențiunea Nominalizare Gala Premiilor pentru Egalitatesau pot fi prezentate într-un plic sigilat, cu aceeași mențiune, expediat prin poștă sau depus personal la adresa: Bd. Ștefan cel Mare 180, of. 405 MD-2004, mun. Chișinău, Republica Moldova.

Pentru Informații suplimentare privind condițiile de desfășurare a concursului consultă Regulamentul Gala Premiilor pentru Egalitate

Pentru nominalizare, completează Formularul.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Asociația pentru Dezvoltare Multilaterală este în căutarea unui director executiv
Next „Într-o lume în care poți fi orice, alege să fii mai bun!” Implică-te în inițiativa Ziua Faptelor Bune
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 8 =