Instruire și mentorat privind planificarea acțiunilor de advocacy și sensibilizare


Equal Rights and Independent Media (ERIM) invită reprezentanții/reprezentantele organizațiilor societății civile (OSC) din Republica Moldova la o instruire de 2 zile privind advocacy și sensibilizare, urmat de un program de mentorat care va îmbunătăți capacitatea participanților/participantelor de a dezvolta strategii/planuri eficiente de advocacy.

Proiectul își propune să sprijine OSC-uri, activiștii/stele independenți/te și mass-media independentă astfel încât să-și poată continua activitatea în timpul pandemiei de COVID-19 și după.

În timpul instruirii, participanții/participantele vor:

  • Explora și învață metode, tehnici și instrumente pentru planificarea acțiunilor de advocacy și sensibilizare;
  • Pregăti planuri/strategii/campanii succinte de advocacy pentru organizația lor folosind noile abilități și instrumente învățate.

Participanții/participantele vor avea posibilitatea de a primi mentorat de la formator în dezvoltarea/finalizarea planurilor lor de advocacy sau elaborarea planurilor de advocacy pentru campanii țintite.

Instruirea se va desfășura în a doua jumătate a lunii martie 2022 (provizoriu în săptămâna din 21 martie), în limba română, cu posibilă traducere în limba rusă. Sperăm să avem un eveniment cu prezentă fizică, însă formatul (online sau offline) va fi convenit cu participanții/participantele în funcție de situația pandemică.

Programul este destinat pentru 15-20 de reprezentanți/e ai OSC-urilor locale, fără experiență sau 1-2 ani de experiență în campanii/planificare de advocacy și sensibilizare. Participanții/participantele selectați/selectate vor participe atât la instruirea de 2 zile, cât și la programul de mentorat. ERIM va asigura cazare pentru instruire, iar costurile de transport vor fi rambursate pentru participanții/ele care locuiesc în afara Chișinăului.

Persoanele interesate sunt încurajate să completeze formularul online care poate fi accesat AICI. Termenul-limită pentru aplicații este 4 martie 2022.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Text – Alexandra-Luiza Popov, redactor youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Find out the particularities behind Spring’s Lucky Charm - Martisor Day
Next Cum se sărbătorește Mărțișorul în alte țări
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + thirteen =