Institutul pentru Inițiative Strategice te invită să participi la Academia de Liderism și Diversitate

academia de liderism si diversitate, oportunitate pentri tineri, Institutul pentru Inițiative Strategice, Fundația Konrad Adenauer

Institutul pentru Inițiative Strategice (IPIS) invită tinerii activi să participe la Academia de Liderism și Diversitate IPIS, organizată cu sprijinul Fundației Konrad Adenauer.

 

Academia de Liderism și Diversitate IPIS este o oportunitate excelentă pentru studenții activi, de a-și crea o rețea vastă de contacte din societatea civilă, mediul politic și asociativ,  care pe viitor îi va ajuta în devenirea lor profesională, obținerea unor stagii sau chiar locuri de muncă potențiale, după absolvire.

Academia se va desfășura în perioada septembrie-decembrie, de două ori pe săptămână, începând cu ora 17.00. Trainingurile și prezentările vor fi efectuate în limba română, rusă și engleză.

Cei mai activi participanți vor fi invitați să facă voluntariat și/sau să lucreze în alte proiecte desfășurate de IPIS sau partenerii acestora.

Pentru a participa, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • vârsta cuprinsă între 18-25 ani
  • să fie activi și deschiși spre a învăța lucruri noi
  • să poată participa la toate activitățile proiectului
  • potențial și motivație să împărtășească cu alții rezultatele proiectului

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este 7 septembrie 2018. Pentru a te putea înscrie la Academia de Liderism și Diversitate IPIS, trimite o scrisoare în care să descrii motivația pentru acest program (max. 500 caractere), CV-ul actualizat și o scurtă auto-caracterizare (limba română, rusa sau engleză), la următoarea adresă de e-mail: info@ipis.md, cu indicarea subiectului: Academia de Liderism și Diversitate.

Până pe 12 septembrie, echipa IPIS va selecta 20 cei mai buni candidați, care vor fi invitați să devină parte a Academiei de Liderism și Diversitate IPIS.

Previous Participă în calitate de expozant la Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social
Next Vrei să afli mai multe despre studiile în SUA? Participă la Flex Suitcase Stories
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *