Înscrie-te și participă la Cursa Bunătăţii, din cadrul Maratonului Copiilor

maratonul copiilor, diaconia, cauza nobila

„Maratonul Copiilor” se va desfășura pe 13 octombrie, 2018, ora 10:00 – 13:00, la Manej (strada Andrei Doga). Evenimentul este la cea de a cincea ediție și are drept scop cultivarea solidarității în rândul copiilor.

În competiţie se pot înscrie copiii cu vârsta 6-10 ani. Aceștia sunt invitați să alerge pentru o cauză nobilă, iar părinții lor, numiți în mod simbolic „sponsori”, sunt cei care convertesc distanța alergată în bani.

În acest an, în cadrul Maratonului, participanții se vor prinde în Cursa Bunătăţii pentru a ajuta copiii din familii nevoiaşe asistaţi în Centrul comunitar din s. Roşu, Cahul. Din păcate, din cauza migraţiei şi sărăciei, aceşti copii sunt lipsiţi de unele bucurii ale copilăriei şi de cele mai multe ori sunt nevoiţi să abandoneze şcoala.

În afară de cursa propriu-zisă, copiii vor avea parte de: ateliere de joc, program artistic, daruri, tombolă, animatori etc.

Participanții sunt îndemnați să alerge pentru cauza maratonului, iar părinții acestora vor transforma fiecare metru alergat într-o donație simbolică (1m = 25 de bani). Diaconia atenționează că suma reprezintă o donație benevolă. Important este gestul de bunătate.

Pentru a participa la Maraton, copiii și părinții lor sunt invitați să completeze formularul online de înregistrare: http://bit.ly/2NAHuA2

Previous JCI este în căutare de voluntari. Fii parte a Camerei Internaționale a Tinerilor Lideri și Antreprenori
Next Fii animator la petreceri pentru copii! Planeta Clounella îți oferă această șansă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *