Devino super-erou în campania de Paști „Masa Bucuriei”

masa bucuriei, diaconia, pranz, voluntari, nevoiasi

Pe 20 aprilie, fii cel care în magazinele din capitală îndeamnă lumea să doneze produse alimentare în susținerea persoanelor nevoiașe. Devino voluntar în campania de Paști „Masa Bucuriei”.

Aceasta este organizată pentru al X-lea an consecutiv de către Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei și partenerii sociali ai campaniei. Campania are drept scop cultivarea solidarității, milosteniei, iubirii de aproapele și culminează cu o colectă națională de produse alimentare pentru masa caldă a bătrânilor singuratici.

Organizată tradițional în sâmbăta Floriilor, acţiunea are loc concomitent în aproximativ 100 de magazine din 22 de localități de la ora 10:00 până la ora 19:00. În reţelele de magazine implicate, sunt amenajate boxe speciale pentru donaţia de produse alimentare. La intrarea în magazine, voluntarii îmbrăcaţi în veste galbene informează oamenii despre scopul proiectului şi posibilitatea de a dona produse alimentare neperisabile.

Toate resursele acumulate în campanie devin prânzul cald oferit zilnic, pe parcursul întregului an oamenilor nevoiaşi – beneficiari ai centrelor parohiale şi a cinci cantine sociale din cadrul Mitropoliei Basarabiei şi organizaţiilor partenere implicate în campanie.

Completează formularul online AICI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii în cea de-a X-a legislatură a parlamentului Republicii Moldova
Next Vino la Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei", ce se va desfășura la Timișoara
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =