Înscrie-te la Tulip Youth Academy


Ambasada Regatului Țărilor de Jos, în parteneriat cu Asociatia ADEPT, anunță lansarea ediției 2023 a programului Tulip Youth Academy.

Ce este Tulip Youth Academy?

Tulip Youth Academy, aflată la cea de-a treia ediție, este o platformă pentru tineri dornici de a învăța, interacționa, împărtăși și dezvolta împreună o comunitate de cetățeni activi. Scopul platformei este de a împuternici tinerii să dezvolte inițiative pozitive. Tulip Youth Academy își propune să devină o comunitate de tineri care împărtășește valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept și care doresc să promoveze aceste valori în societate. Prin intermediul programului, Ambasada Regatului Țărilor de Jos va sprijini potențialul, talentul, curajul și ideile tinerilor care își doresc să transforme Moldova într-un loc mai bun.

Cum va decurge programul?

Tulip Youth Academy este un program împărțit în 2 etape. În prima etapă (Martie – Iunie 2023), participanții vor beneficia de o serie de seminare (2 pe lună) pe tematicile: democrație, bună guvernare, drepturile omului, justiție și stat de drept. În a doua etapă (Iulie-Decembrie 2023), participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de mentorat și un mini-grant pentru implementarea unui proiect dezvoltat în grup. Cei mai activi participanți vor primi titlul de Tulip Youth Ambassador, și vor beneficia de oportunitatea de a fi implicați în proiectele și activitățile ulterioare ale Ambasadei.

Cine poate participa?

Programul este destinat tinerilor între 18-30 ani care împărtășesc valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept.

Ce trebuie să faci?

Identifică o problemă în comunitate, propune o soluție sau fă trimitere la bune practici (maximum o pagină de text) și expediază documentul însoțit de un CV actualizat la adresa de email: chs@minbuza.nl.

Deadline-ul pentru înscriere: 15 Februarie 2023.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Depune candidatura pentru un stagiu la Comisia Europeană
Next Sporter recrutează noi voluntari pentru anul 2023
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =