Apelează la Prom Capsula și află cum e să ai o capsulă digitală a timpului


Imaginează-ți cum ar fi fost dacă ai fi avut acces la o mașină a timpului, care ar fi înregistrat și păstrat acele momente unice până în prezent? Prom Capsula îți oferă această posibilitate inedită.

Fiind un proiect inovativ pe piață, Prom Capsula presupune câteva instrumente unice prin care clienții își evidențiază, păstrează, arhivează și celebrează cele mai importante evenimente din viață și/sau din activitatea educațională și profesională. Fie că este vorba despre albume, reviste sau fotocărți, această platformă online de arhivare va „conserva amintirile”.

Prom Capsula vine cu „misiunea” de a inspira și a permite oamenilor să-și creeze amintiri și să le păstreze în timp. Își dedică abilitățile, imaginația și energia pentru a realiza produsele la cel mai înalt nivel. Captează cele mai importante evenimente din viață, creează conținut calitativ și le împachetează frumos.

Totodată, le tipăresc și le încorporează într-o capsulă a timpului, pentru a le arhiva în timp sau păstrează toate materialele în format digital, pe o platformă online, la doar un click distanță.

Acum ai șansa! Prom Capsula Graduate – o capsulă digitală a timpului, care va păstra în timp emoțiile trăite la absolvire și va avea grijă să-ți amintească când e timpul să deschizi mesajul din trecut – dialog în care tu vorbeai despre vise și cum îți imaginezi viața.

Accesează promcapsula.com sau pagina de instagram a companiei și vezi ce servicii ți se potrivește.

Reporter Youth.md: Berehoi Laura

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [Interviu] Paul Dafina - cum și-a creat propria afacere prin fotografie
Next Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente despre practici participative online
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + three =