Câștigă 600 EUR pentru o călătorie în Germania


călătorie în Germania finanțare

Ce ai zice de o călătorie în Germania, timp de 4 săptămâni, finanțată de o organizație? Zis Foundation îți oferă 600 EUR pentru a-ți realiza visul, cu condiția de a scrie despre experiența ta, într-un jurnal de călătorie!

Tot ce îți trebuie pentru această călătorie în Germania, este să ai un plan al traseului și o motivație personală pentru această oportunitate. Ulterior, vei fi ajutat de mentorii voluntari, care au trecut printr-o experiență similară să îți organizezi cât mai bine călătoria.

Cum are loc procedura de aplicare?

Aproximativ 30 de mentori voluntari din diverse profesii lucrează pentru Fundația Zis. Cei mai mulți dintre ei au pornit singuri într-o călătorie Zis. Sarcinile mentorilor presupun selectarea și supravegherea proiectelor de călătorie. Astfel, ei îți vor oferi sfaturi, îți vor răspunde la întrebări și, în cele din urmă, vor aproba bursa pentru această călătorie în Germania.

Chiar și după călătorie, mentorii vor fi acolo pentru a te sprijini la elaborarea raportului de proiect. Toate rapoartele sunt citite de cel puțin trei mentori.

Cine poate participa?

Bursele zis sunt deschise tinerilor de toate naționalitățile. Nu contează domeniul profesional sau activitatea de bază, pentru această călătorie în Germania. Doar limita de vârstă este de 21 de ani. La fel, nu e necesar nici să ai cunoștințe sau experiențe similare pentru a participa.

Șanse mai mari de succes au aplicările în care se observă interesul aplicantului, dar și planul realist al călătoriei. Dacă ești interesat, dar încă mai ai întrebări, poți consulta următorul link sau scrie la adresa electronică: info@zis-reisen.de

Dacă dorești să călătorești în 2020, aplică până la 15 februarie 2020! Grăbește-te să completezi formularul.

Găsește în fiecare zi, mai multe oportunități pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un workshop în producție audiovizuală cu Andreas Lutz
Next Strânge-ți o echipă şi participați pentru rolul de consultanți la Centrul Educațional PRO DIDACTICA
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − sixteen =