Înscrie-te la „Multimedia Conector pentru Tineri” – tabără de educație media pentru tineri

CMT, tabără de vară, jurnalism, oportunităţi pentru tineri

Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe te invită la „Multimedia Conector pentru Tineri”, tabăra la care vei afla, timp de trei zile, totul despre new media, jurnalism participativ, puterea imaginilor foto și video, manipularea și dezinformarea în mass-media. La „Multimedia Conector pentru Tineri” vei afla cum poți deveni un influencer în mediul online și care sunt primii pași în vlogging.

La „Multimedia Conector pentru Tineri” vor participa 50 de tineri, din toate regiunile Republicii Moldova. Zilele de tabară vor avea workshopuri media, exerciții în echipe, concursuri, discursuri susținute de jurnaliști și persoane publice, ateliere de creare a fotografiilor și a filmelor, și alte activități media.

Când?

„Multimedia Conector pentru Tineri” va fi organizată în perioada 12-14 iulie, 2018, în satul Costești, din raionul Ialoveni (zonă de odihnă).

Cine poate participa?

La „Multimedia Conector pentru Tineri” se pot înscrie tineri și tinere interesați de media, de creare de conținut foto și video, de promovare și comunicare online, cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, din orice regiune a țării.

De ce să participi?

„Multimedia Conector pentru Tineri” va fi o combinație de exerciții și prezentări, workshopuri și proiecții. Se va discuta despre activism civic și journalism cetățenesc, despre educație media și siguranță online, despre promovare și comunicare pe internet, colaborare și inițiere de proiecte media.

La „Multimedia Conector pentru Tineri” vor participa reprezentanți ai instituțiilor media din țară, teatrul Spălătorie din Chișinău, reprezentanți ai studiourilor de producție din Moldova.

Activitățile vor fi organizate cu participarea specialiștilor naționali și internaționali. În cea de-a treia zi de tabără va fi organizat un forum cu participarea a 150 de tineri. Cei mai activi participanți vor fi premiați.

Dead-line: 29 iunie, 2018.

Formularul de înscriere – AICI.

„Multimedia Conector pentru Tineri” este organizată de AO Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu IREX Europe, cu susținerea Uniunii Europene.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training// Îmbunătăţeşte-ți abilităţile în domeniul fotografiei de presă cu fotojurnalistul american Isaac Pacheco
Next JOB// Carpisa Moldova angajează un Social Media Manager creativ
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 12 =