INVENTO a lansat o platformă de educație juridică pe înțelesul tinerilor


INVENTO curs de educație juridică

INVENTO a lansat platforma de educație pentru tineri – unde, a dat startul unei serii de materiale (video) informative ce tălmăcesc dreptul pe înțelesul tinerilor.

Cum poți accesa platforma?

Scopul platformei de comunicare: Ține de TINEri, este să îi aducă împreună, digital, pe tinerii cu dorința să-și cunoască drepturile și pe cei ce posedă cunoștințele juridice necesare pentru a descrie dreptul material într-un limbaj accesibil tinerilor. Organizația pune la dispoziția tinerilor canalul  media – Ține de TINEri, care poate fi accesat pe Youtube, Facebook și Instagram. 

Astfel, anterior dezvoltării materialelor video, au fost identificate subiectele de interes pentru tineri (pentru mai multe detalii, accesează aici). În continuare, canalul media va lansa bilunar răspunsuri juridice video, acestea fiind completate cu emisiuni lunare de podcast.

Cine va realiza materialele oferite în cadrul platformei?

Produsele media vor putea fi accesate de oriunde, cu posibilitatea de revenire asupra acestora ori de câte ori ai necesitatea de ați reîmprospăta cunoștințele. Menționăm, că răspunsurile juridice sunt oferite de către rețeaua de tineri juriști din comunitatea Acțiune pentru Justiție – comunitate a 86 de tineri profesioniști, absolvenți ai programul de dezvoltare personală și profesională  cu același nume. 

Primul video din seria de materiale informative ce tălmăcesc dreptul pe înțelesul TINErilor este deja accesibil absolut GRATUIT pe pagina de facebook și pe canalul de youtube: Ține de TINEri.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la: comunicare.invento@gmail.com.

Seria de materiale informative ce tălmăcesc dreptul pe înțelesul TINErilor a fost elaborată în cadrul proiectului „Tinerii în siguranță – educația juridică pentru un mediu fără riscuri”, care este implementat de către INVENTO și face parte din cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă.

Sursa: invento.md

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Master class despre digitalizarea afacerii pentru exportatorii de pe ambele maluri ale Nistrului
Next Descoperă pe cea din spatele proiectelor Grow Me Up Academy și ReSelf 360 - Diana Capița
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 9 =