Înscrie-te la cea de-a II-a ediție a taberei fotografice National Geographic Photo Camp


Internews în Moldova invită tineri și tinere activi/e din toată țara, dar și reprezentanți/reprezentante ai/ale comunităților refugiate din Ucraina, care au vârsta cuprinsă între 18-25 de ani, să se înscrie la cea de-a II-a ediție a taberei fotografice National Geographic Photo Camp, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce oferă participanților/telor posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit critic de analiză a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților/participantelor un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale. Cea de-a doua ediție a taberei fotografice se va desfășura în perioada 15 – 19 mai 2023 în UTA Găgăuzia. Internews va acoperi toate cheltuielile pentru transportarea, cazarea și alimentarea tuturor participanților. De asemenea, Internews va pune la dispoziția lor toate cele necesare pentru instruire, inclusiv aparatele foto. Participarea este gratuită.

Vor fi selectate persoanele care:

  • Au vârsta cuprinsă între 18-25 ani;
  • Sunt interesate de fotografie;
  • Sunt active și deschise să împărtășească experiența obținută în cadrul National Geographic Photo Camp cu membrii comunității lor.

În total, vor fi selectați 20 de participanți.

*Persoanele care au depus dosarele în cadrul concursurilor anunțate în uitimii ani (și amânate de fiecare dată fie din cauza restricțiilor pandemice, fie din motive de securitate legate de războiul din Ucraina), sunt încurajate să participe și 2023 dacă nu au depășit vârsta de 25 de ani.

După desfășurarea instruirilor, participanții vor urma să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la National Geographic Photo Camp în cadrul unor întâlniri publice și/sau cu membrii comunității din care fac parte.

Pentru a se înscrie la concurs, tinerii/tinerele sunt invitați/invitate să completeze un formular online până pe 31 Martie 2023, ora 18:00. Formularul poate fi ACCESAT AICI. Doar participanții selectați vor fi anunțați printr-un email până la data de 15 Aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 060500570 sau scrieți la adresa de email

in-chisinau@internews.org.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concursul Internațional de Tineret Trans.History pentru elevi creativi
Next Află ce locuri impresionante din Chișinău a vizitat echipa „DaDiȘiNu” din cadrul proiectului „On the Map”.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − two =