Concursul Internațional de Tineret Trans.History pentru elevi creativi


Ediția a 7-a Concursului Internațional de Tineret Trans.History, invită elevi din Moldova, Ucraina, Polonia și Germania să trimită proiectele lor inovatoare și creative în una din două categorii: Lucrare video și povestire/nuvelă grafică;

Termenul-limită de depunere a proiectelor 16 aprilie 2023.

Concursul anual de tineret Trans.History încurajează elevi și studenți din Ucraina, Moldova și țările Visegrad să ne trimită proiectele lor digitale, precum ar fi scurtmetraje și povestiri grafice despre istoria evreilor din regiunea lor. Proiectele sunt examinate de un juriu internațional. Proiectele sunt evaluate după creativitate, acuratețe istorică și narațiune.

Data limită de depunere: 16 aprilie 2023

Trimiteți proiectul dvs. aici.

Pentru ediția a 7-a Concursului Internațional de Tineret Trans.History, invităm studenți din Moldova, Ucraina, Polonia și Germania să ne trimită proiectele lor inovatoare și creative în una din două categorii:

  • Lucrare video (max. 7 minute);
  • Povestire grafică (6-15 pagini);
  • Lucrările ar trebui să exploreze unul dintre următoarele domenii: interpretarea vizuală a unei poezii de către un autor evreu, o poveste îmi vorbește: Bazat pe o biografie evreiască din baza de date Centropa (centropa.org).

Criterii:

  • Lucrearea trebuie să faceți de sine stătător
  • Înfățișați o persoană în munca dvs., pe care o găsiți interesantă și importantă. Scrieți până la 50 de cuvinte despre motivul pentru care ați ales acest motiv și explicați pe scurt care este povestea din spatele lucrării.
  • Asigurați-vă că alegeți fotografii de înaltă rezoluție, cel puțin 1084 x 824 pixeli în lucrările dvs
  • Sunteți liber să scrieți în limba maternă, dar vă rugăm să includeți o traducere în engleză/subtitrări (dacă vă simțiți inconfortabil, luați în considerare să cereți ajutor professorarei/ului dvs. de engleză)
  • Materialele trimsie de dvs. trebuie să includă propriile ilustrații și text.
  • Materialele trimsie de dvs. trebuie să aibă între 6 și 15 pagini (dacă este cazul, inclusiv traducerea)
  • Ar trebui să includă o pagină de copertă unde apare titlul proiectului, autorul (autorii) povestii grafice și numele școlii dvs. (și profesorului dvs.). Mai mult, materialele dvs. ar trebui să aibă și un text introductiv care să ne spună ce fel de poveste veți să ne relatați.

Între 2015 și 2020, am primit aproximativ 80 de proiecte de la studenți ucraineni, moldoveni, maghiari, polonezi, slovaci și cehi.

Ești student sau profesor care își dorește să participe cu elevii săi? Trimite-ne un e-mail la germanyoffice@centropa.org

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous DiscoverEU - pregătește-te să explorezi Europa!
Next Înscrie-te la cea de-a II-a ediție a taberei fotografice National Geographic Photo Camp
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 9 =