Programul Youth Empowerment – un teren abandonat din centrul satului Mîndrești, Telenești, transformat în teren de joc pentru copii


Pe locul în care se acumulau gunoaie sau obiecte uzate, au fost plantate flori și-au fost instalate echipamente de distracție pentru copii. Ideea de a construi un parc i-a venit Svetlanei Eșanu, mamă și tânără interesată de viața comunității în care a crescut. La implementarea proiectului au mai contribuit: Primăria Mîndrești, AO Mîndreșteanca, agenți economici din localitate, persoane din sat și din diaspora, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova. Suma grantului oferit de Centrul Media pentru Tineri a constituit 29 580 de lei.

Vezi și reportajul:

Programul „Youth Empowrment” face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii, cu și fără nevoi speciale, în luarea deciziilor și solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Autor: Tineri.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Facebook Live // Reabilitarea abuzatorilor: Problemă ori Soluție?
Next Workshop: „How to write a letter to Santa?”
Centrul Media pentru Tineri
About the author

Centrul Media pentru Tineri

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 4 =