Înscrie-te în programul de schimb cultural internațional Au Pair


Îți dorești să preiei cele mai bune experiențe de viață de peste hotare? Dorești să faci studii în Europa, dar nu ai destule cunoștințe ale limbilor străine. Vrei să obții un internship într-o companie multinațională, dar nu știi de la ce să începi? Programul internațional Au Pair îți oferă toate posibilitățile!

Programul de schimb cultural internațional pentru tineri deschide pentru aplicanții săi ușile în lumea posibilităților fără limite. Celor deciși să înceapă această călătorie, programul le propune o sumedenie de perspective.

Ce poți obține?
Pe lângă posibilitatea de a vizita locuri interesante și țări bogate în cultură și istorie, cum ar fi: SUA, China, Germania, Franța, Olanda, Spania și altele, vei obține șansa să:
1. Câștigi mai mulți bani decât ai obține la noi ca student sau tânăr specialist;
2. Vezi principalele atracții turistice din Europa, Asia și America pe viu, nu doar în poze pe net;
3. Faci cunoștințe utile, cu oameni din diferite domenii de activitate, care îți vor fi de folos pentru viitor.
4. Obții un job sau un internship într-o companie chineză, americană sau europeană pentru a prelua cele mai buni practice pe care le poți implementa în Republica Moldova;
5. Te dezvolți multilateral;
6. Absolvești o universitate europeană și obții o diplomă recunoscută internațional, ce va deschide posibilități nelimitate de angajare în orice țară din lume.

 

De ce este nevoie?
Practic de nimic extraordinar- cunoașterea limbii, corespunderea după vârstă, responsabilitate, prietenie și încrederea că meriți ce e mai bun!

Toate acestea sunt perspective reale – asigură-te în asta citind comentariile și video-recenziile a peste o mie de participanți recunoscători. Viitorul tău este în mâinile tale – rămâne doar să faci primul pas!

National Au Pair Center numără mii de participanți care nu au ezitat să devină membri ai comunității europene Au Pair – nu ezita și tu!

Click pentru mai multe detalii.

Sursă: http://zugo.md/article/au-pair-%E2%80%93-experienta-de-succes-pentru-tinerii-din-toata-lumea–inscrie-te-in-program-_19079.htm

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous If you have Driving skills, become a driver for an international bank
Next Dacă ai abilități de negociere, devino Agent de Vînzări
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + eleven =