(foto) Cum a avut loc concertul de debut al trupei 7 Klase


7klase

Pe 25 septembrie 2017, Muzeul Național de Istorie s-a transformat într-o pistă de lansare a noilor talente, căci trupa autohtonă 7 Klase a decis să-și ia zborul în lumea muzicală anume de acolo!

  Ultima săptămână a lunii septembrie a început cu un eveniment deosebit pentru zeci de tineri împătimiți de artă și frumos, care s-au reunit, să savureze concertul de debut al trupei 7 Klase!

  În cadrul concertului, am descoperit istoria magică din spatele band-ului 7 Klase, format din 7 membri: Valentin, Vlad, Victor, Igor, Ioan, Cătălin și producătorul lor, Iurie Badicu, care s-a format pe 07.07.2017 și a culminat cu evenimentul propriu-zis, care a avut loc pe 25 septembrie, adică 2+5=7, semn de bun augur, ce le prezice un viitor plin de glorie!

  Aici am dansat pe ritmuri urbane, intensificate de emoțiile sincere livrate de membrii trupei, ne-am bucurat de atmosfera plăcută și ne-am teleportat pentru câteva ore în frumosul Chișinău de altă dată! Concertul a reușit să combată stereotipul precum că ziua de luni este una dificilă și a oferit doza atât de necesară de inspirație și motivație, pentru o întreagă săptămână, tuturor celor prezenți.

 Dorința băieților de a cuceri culmile succesului în arta muzicală a fost susținută de toți cei care cred în steaua lor norocoasă, dar și de interpreți ca Tatiana Heghea, Trupa Akord, dar și Dara cu care au cântat la final îndrăgita piesă în mediul virtual “Fata Urbană”.

  Acest eveniment a fost organizat în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului și a cuprins și o parte oficială, marcată de decernarea diplomelor Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, pentru contribuții deosebite la protejarea, conservarea-restaurarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural din Republica Moldova, astfel, am putut aprecia oamenii care promovează adevăratele valori ale Moldovei și le fac cunoscute lumii întregi.

  Noi, membrii youth.md, am fost alături de 7 Klase la primul și, poate, unul dintre cele mai importante evenimente din viața trupei lor și am rămas încântați de muzica deosebită și de calitate pe care o creează! Le dorim băieților mult succes și promitem să te informăm despre următoarele lor concerte, pe care le așteptăm cu mare drag! Fiți tineri și ascultați muzică bună, de 7 Klase!

Autor: Alexandrina Garuța

Fotografii: Ian Lungu & Iolanda Croitor

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la evenimentul de deschidere a Săptămânii Naționale de Voluntariat 2017
Next Vino la un training și învață cum să fii mai eficient de la Radislav Nahaba