Înregistrează-te la programul DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a XI-a


Biroul relații cu diaspora a dat start înscrierii la Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a XI-a.

După o perioadă în care pandemia provocată de COVID-19 și conflictul militar din țara vecină ne-au ținut la distanță, astăzi venim cu vești bune și anunțăm că Programul DOR se va desfășura cu prezență fizică, în perioada 𝟎𝟖-𝟏𝟕 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑.

La ediția curentă vor participa 100 de copii și tineri: 80 din diasporă și 20 din Republica Moldova, din localitățile beneficiare ale Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”.Doritorii de a participa la DOR urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: să aibă vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, să posede abilități de comunicare în limba română, să aibă spiritul artistismului și creativității.

Pentru a completa formularul de participare la Program, copiii și tinerii din diasporă sunt încurajați să acceseze linkul: https://docs.google.com/…/1SLygnWEm4SjErQpK…/viewform

Cei din Republica Moldova vor accesa formularul următor: https://docs.google.com/…/1ZPm2z2pLS1pkGpb3…/viewform

Termenul limită pentru înscrierea la DOR – 𝟐𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑.

Formularele vor fi evaluate prin prisma eligibilității, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 𝟐𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞.

DOR este un Program dedicat atât copiilor și tinerilor din diasporă, cât și celor din Republica Moldova și se desfășoară sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, prin intermediul Biroului relații cu diaspora. Acest Program are ca scop stabilirea conexiunii emoționale cu Republica Moldova, promovarea și păstrarea tradițiilor și valorilor naționale.

Participarea la DOR este gratuită. Toate cheltuielile sunt asigurate din bugetul de stat, participanții suportă doar cheltuielile de transport spre/din Republica Moldova.Date de contact: 022 250-494, 022 250-524, e-mail: brd@gov.md, dor@gov.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dorești să înveți cum să-ți gestionezi bugetul, să investești, sau să creezi o afacere? Înscrie-te la Youth 4 Impact până pe 20 aprilie!
Next „Cred că fiecare persoană se naște cu o poveste. Întrebarea este dacă poate să o spună.” Află cum să îți spui povestea în cadrul unui seminar cu Adam Sigel la Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + twenty =