Încearcă rolul de designer vestimentar chiar din liceu. Aplică la „School of Fashion Design”


Ești în liceu, dar deja te pasionează moda și ți-ai dori o carieră în lumea fashion-ului? Acum ai șansa să te înscrii la “School of Fashion Design” – unicul curs de design vestimentar pentru liceeni lansat în premieră de către Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse”.

Cursul este destinat tinerilor cu vârsta de 15-18 ani, care sunt la început de cale în a descoperi lumea modei. Timp de 4 săptămâni, vei explora drumul pe care îl face orice designer atunci când creează o colecție: identificarea sursei de inspirație, a tendințelor; crearea unui moodboard și a schițelor de haine, care vor fi incluse într-un sketchbook.

La orele practice, prin ghidarea profesionistă, cei 10 tineri selectați vor analiza și decodifica sute de imagini, vor realiza zeci de schițe și colaj, explorând creativitatea la maxim. Astfel, la finele cursului vei fi capabil să:

  • faci o analiză a tendințelor în modă;
  • transpui o idee într-o mini-colecție;
  • schițezi haine pe o siluetă umană;
  • recunoști și să practici tehnici de manipulare a textilelor.

Fiecare participant va avea, în final, un sketchbook complet și cunoștințe de bază în ABC-ul modei.

Cursul este organizat de către “ZIPhouse” – primul și unicul centru în domeniul industriei modei din Republica Moldova, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională Sida.

Pentru a te înscrie la curs, trebuie să completezi acest formular, până pe data de 29 ianuarie. Orele se vor desfășura în fiecare marți și joi, între orele 16:00 și 18:00, începând cu 30 ianuarie și vor dura până pe 22 februarie 2018.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training on Business Skills for IT Entrepreneurs between February 26 - 5 March, Armenia
Next Înscrie-te pentru Academia Ambasadorilor "ACȚIONEZ" până pe 4 februarie și fă schimbarea pe care o vrei pentru societate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 16 =