Înscrie-te pentru Academia Ambasadorilor “ACȚIONEZ” până pe 4 februarie și fă schimbarea pe care o vrei pentru societate


Ești tânăr și vrei să faci o schimbare în societatea în care trăiești? Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) te invită să te înscrii pentru Academia Ambasadorilor “ACȚIONEZ”, care face parte din campania socială eu aleg Moldova și reprezintă o serie din patru (4) sesiuni de informare și capacitare a 120 de participanți pentru a deveni generatorii coeziunii sociale în comunitățile lor. Devino ambasador al cetățeniei active!

Academia Ambasadorilor „ACȚIONEZ” este spațiul de formare și acțiune a tinerilor cetățeni dornici de a-și investi potențialul în dezvoltarea comunităților lor. „ACȚIONEZ” este adresat tinerilor din centre, consilii și organizații de tineret, cât și lucrătorilor de tineret, formatorilor, profesorilor și bibliotecarilor din diferite localități ale țării.

Sesiunile de învățare sunt patru la număr și au o durată de trei zile fiecare. Acestea vor fi desfășurate astfel încât fiecare participant va însuși ușor informațiile și înțelege resursele oferite pentru ca să poată ulterior modela propriile activități de învățare pentru tineri. Se va pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de prezentare și a competențelor de facilitare a unei activități interculturale de informare, instruire și organizare a unui quiz „eu aleg Moldova”. Participanții vor fi instruiți cum să multiplice și să organizeze propriile activități de promovare a participării active. După sesiunea de informare, participanții „ACȚIONEZ” vor promova mesajele „eu aleg Moldova” în regiunile lor și vor desfășura activități interactive cu și pentru tineri, fiind adevărați ambasadori ai campaniei.

Cine poate participa la atelierele Academiei ambasadorilor „ACȚIONEZ”:

  • Tineri (studenți, elevi) cu vârsta cuprinsă între 15-25 ani;
  • Profesori, bibliotecari (cu vârsta de până la 35 ani);
  • Membri și voluntari activi din ONG-uri de tineret, centre de resurse pentru tineri, consilii locale de tineret.

 Participarea la eveniment este gratuită. Organizatorii vor acoperi cheltuielile de alimentație, cazare și transport până în Chișinău și retur (în bază de tichet de călătorie sau listei de confirmare a distanțelor Ministerului Transportului) și transportul comun spre locația de desfășurare a atelierelor.

 Data limită de aplicare: 4 februarie 2018!

Mai multe informații aici.

Previous Încearcă rolul de designer vestimentar chiar din liceu. Aplică la „School of Fashion Design”
Next Participă în calitate de facilitator în schimbul intercultural din Trogen, Elveția
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *